Tisdagstrion: Den förra, nu och nästa

Den bok jag precis läst var Singulariteten (2021) av Balsam Karam vars vackra språk i Du-form ger gåshud. Utspelar sig i ett turistparadis där två kvinnor genomgår ett inre helvete när de letar efter sina försvunna barn. Mycket bra bok.

Den bok jag läser är Modersmjölken (2020) av lettiskan Nora Ikstena. Jag fångas av temat mor-och dotterrelation i forna Sovjet, är fast efter den första meningen: ”Jag har inget minne av den 15 oktober 1969”.

Den bok jag sedan ska läsa är Kaffe med mjölk (2022) av Ella-Maria Nutti. Jag lockas av att många älskat den. Den är även den en mor-och dotterhistoria.

Se vad andra bloggare har läst/läser/ska läsa för böcker på Ugglan&bokens tisdagstrio!

25 reaktioner till “Tisdagstrion: Den förra, nu och nästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: